• 17’05’19
  Il·lusions a Taula
  ENS MOVEM
  Rotary Club de Vic-Osona, Osonament i UVIC-UCC
 • 17’05’19
  Il·lusions a Taula
  Osonament millora la qualitat de vida de les persones amb trastorns mentals i addiccions.
 • 17’05’19
  Il·lusions a Taula
  Les cinc edicions han comptat amb una assistència
  que ha oscil·lat entre 600 i 700 persones, cada una d’elles.

Nit solidària d’Osona en benefici d’Osonament i UVic-UCC organitzat per Rotary Club de Vic-Osona... Saber més

Què és?

Un sopar que es celebrarà el proper divendres 17 de maig de 2019 al recinte firal El Sucre (Vic) de les 20.00 h a les 24.00 h.

Què suposa?

Un punt de trobada, de relació i d’intercanvi
Un punt de vista de la realitat nacional
A taula, La proposta del xef Nandu Jubany
Un moment per a la reflexió
Temps per gaudir
Fi de l’acte musical

Conferència

En la cinquena edició de Il·lusions a Taula, poder comptar novament amb la participació d’un destacat ponent, esdevé un al·licient i un estímul per despertar la solidaritat i l’interès del teixit econòmic i social d’Osona.

Objecte

La creació d’un servei TERAPÈUTIC que aplicarà les noves tecnologies per potenciar la intervenció precoç i la millora del pronòstic dels problemes de salut mental i addiccions dels joves (14-30 anys) de la comarca d’Osona. El projecte també posa èmfasi en la recerca, que permetrà conèixer l’impacte de l’aplicació de les noves tecnologies en aquest col·lectiu.

Més informació

Projecte

Les noves tecnologies estan revolucionant i millorant de forma radical la praxi en salut. Malauradament a dia d’avui, la seva implementació en l’àmbit de la salut mental ha sigut pràcticament inexistent.

Més informació

Compromís

Crear un servei terapèutic que aplicarà les noves tecnologies per potenciar la intervenció precoç i la millora del pronòstic dels problemes de salut mental i addiccions dels joves (14-30 anys) de la comarca d’Oson.

Més informació

Últimes noticies


Edicions anteriors

Iniciativa I Organització

Rotary Club de Vic-Osona

Rotary Internacional és una organització internacional integrada per empresaris i professionals que dóna serveis humanitaris, fomenta l’ètica en totes les ocupacions i contribueix al desenvolupament de la pau i la bona voluntat a tot el món. Un milió dos-cents mil rotaris constitueixen els més de 32.000 clubs en 166 països diferents. ...

Osonament

Osonament és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 1978 per millorar la qualitat de vida de les persones amb trastorns mentals i addiccions. Gestioa una xarxa de recursos integrats de salut mental i addiccions que cobreixen les necessitats de rehabilitació, habitatge, treball i oci d’aquest col·lectiu. Treballa amb una visió àmplia tant en la recuperació com en la inserció social i laboral de les persones ateses. ...

UVic-UCC

El Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS) de la UVic-UCC, a través de la Càtedra de Salut Mental i del Grup de Recerca Salut Mental i Innovació Social (SAMiS), permet integrar en el projecte d’Osonament la recerca científica en l’atenció als joves atesos, buscant la innovació i l’excel·lència assistencial. La recerca permetrà conèixer l’impacte de l’aplicació de les noves tecnologies en les persones joves usuàries d’Osonament. ...

Patrocinadors principals

Amb el patrocini

Amb el suport

Col·laboradors

Vols ser un col·laborador? És necessari Contacte

Parla amb nosaltres

© 2017. «Il·lusions a taula». All right reserved.